Oprema u ordinaciji

Home / Oprema u ordinaciji

10

  • Prva stomatološka jedinica prilagođenija je za preglede, preventivne, profilaktičke ali i polivalentne postupke.
  • Druga stomatološka jedinica prilagođenija je za dijagnostičke postupke, stomatološku protetiku, oralno – kirurške zahvate, endodonciju te estetsku stomatologiju.
RVG

2
Dijagnostička metoda pomoću koje uz izuzetno niske doze zračenja dobivamo kompletan uvid u stanje zuba i popratnih struktura.

intraoralna kameraPrimjena intraoralne kamere tijekom terapijskog postupka je izuzetna pomoć u komunikaciji s pacijentima jer slikom možemo dočarati pojedine faze rada i pojedina stanja u usnoj šupljini. Korištenje omogućava usporedbu situacije u usnoj šupljini pri dolasku i situacije nakon provedenog terapijskog postupka.

rayplexStrojnom obradom korijenskih kanala rješavamo i najkompleksnije slučajeve u endodonciji, a cijeli se postupak kontrolira endometrom i RVG-om.

rayplexUređaj je za mjerenje radne dužine korijenskih kanala, a njegova primjena neizbježna je u suvremenoj endodonciji.

pjeskarenjeSpecijalnim praškom na bazi aluminijevog dioksida sa zuba uklanjamo meke zubne naslage i sve neželjene pigmentacije, čime Vam vraćamo blistav  osmijeh.

fiziodispenzerUređaj za profesionalnu ugradnju dentalnih implantata.